vrijdag, oktober 20, 2006

*E* smoky mountains 19 oktober 2006



Voor normale stervelingen staat ‘DVD’ voor een videoband op schijf. Voor de IT-er staat het voor ‘Digital Video Disk’.
Voor de IT’er die naar Charlotte, North-Carolina ging voor het CIT-congres staat het voor: De Vrije Dag…….
We gingen om onze jet-lag te bestrijden (vijf uur: opstaan) naar de Smoky Mountains om paard te rijden in een ON GE LO FE LIJ KE Wild Life setting. Bossen, bossen, eindeloze natuur met planten en bomen en beestjes en beesten. Een droom om uit te slapen….
Hierbij een paar foto’s om iets van de sfeer mee te krijgen.
Morgen naar Piedmont Community College. Ik wil daar weer veel halen: afspraak met Rene Visser van Da Vinci om alles uit het management op ICT gebied te trekken…..
Vorige keer hebben we bij het St. Petersburg College het docentondersteuningssysteem afgekeken dat nu gedraaid wordt binnen de Leijgraaf door Bernadette, Tanja, Tys, Frans, Patrick, Jo en de zg. administrators…
St Peterburg College geeft een workshop komende dinsdag (‘’Setting expectations and monitoring performance in online learning’’) waarin zij ingaan op de implementatie van hun systeem en de evaluatie daarvan: Johnny’s anxious!!!!
Maar voor nu: geniet even mee van de foto’s van de Smokey Mountains, Yihaaaa!!!
Het ligt nou niet bepaald naast de deur t.o.v. Charlotte (dik vijf uur met de bus) maar mooi……. Wat foto’s gemaakt en paardgereden in de bossen. Ideale manier om van je jet-lag af te komen. Ook door Gatlinburg gereden. Je weet dat amerikanen zich niet schamen voor hun smaak en nogal uitvergroten; welnu: Gatlinburg is het Valkenburg van Smoky mountains, inclusief blauwgekleurde watervallen, overal nepberen en neon: GEWELDIG
Overigens ook ondeweg genoten van schiterende vergezichten, kraakheldere white-waterrivers en……echte beren. Hoe je die vind? Gewoon als er ergens langs de weg in een keer een hoop auto’s staan en mensen druk doen met camera’s dan betekent dat hier: beren. Gewoon live in het bos…..

Geen opmerkingen: